ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε παραγγελίες ανω των Ευρώ 30, για την περιοχή των νοτίων προαστίων

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι παρόντες Όροι Συναλλαγών διέπουν την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών από την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «BIO-BITES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «Εταιρεία μας», «εμείς», «δικό μας», ή «εμάς»), στην οποία ανήκει και είναι διαχειρίστρια του παρόντος Ιστοτόπου www.bio-bites.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bio-bites.gr προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών, με τους οποίους συνεργάζεται με σχέση μη αποκλειστικής αντιπροσώπευσης η Εταιρεία μας, όπως επίσης προβάλλει, προωθεί και πωλεί τις υπηρεσίες της, αμφοτέρων (προϊόντων και υπηρεσιών) προοριζόμενων για κατοικίδια ζώα/ζώα συντροφιάς. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών και κατά περίπτωση, μπορεί να εφαρμόζονται επιπρόσθετοι όροι.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους Παρόντες Όρους πριν προβείτε σε μια παραγγελία προϊόντος ή υπηρεσίας στο πλαίσιο του παρόντος Ιστοτόπου. Διά της χρήσεως και πρόσβασης του δικτυακού αυτού τόπου από εσάς, υπό την ιδιότητα του ΧΡΗΣΤΗ (εφεξής «ΧΡΗΣΤΕΣ», «εσείς», «εσάς»), αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι έχετε διαβάσει, καταλάβει και συμφωνείτε, χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό, όρο ή αίρεση, να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Συναλλαγών.

Η Εταιρεία μας δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον Ιστότοπό μας www.bio-bites.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία των πληροφοριών που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων από τον Ιστότοπό μας, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, ή υπό την επιφύλαξη διακοπών λειτουργίας του παρόντος Ιστοτόπου για λόγους ανωτέρας βίας και πέραν του νομίμου ελέγχου τους.

1. Περιγραφή Διαδικασίας
Ο Ιστότοπός μας λειτουργεί ως forum/πλατφόρμα, συνισταμένης είτε σε προϊόντα είτε σε υπηρεσίες, αμφότερα προοριζόμενα για κατοικίδια ζώα/ζώα συντροφιάς, για τα οποία έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και να προβείτε στην αγορά εκείνων που επιθυμείτε.
Προτού προχωρήσετε στην αγορά των προϊόντων θα σας δοθεί η δυνατότητα να ελέγξετε όλα τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει (π.χ. όνομα, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης), να δείτε όλα τα προϊόντα που έχετε αγοράσει και να πληροφορηθείτε τη τελική τιμή τους συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές.
Στη συνέχεια και αφού έχετε συμπληρώσει τη σχετική φόρμα παραγγελίας και πατήσετε το κουμπί παραγγελία, μας κάνετε μία δεσμευτική πρόταση να αγοράσετε τα προϊόντα ή/και υπηρεσίες μας, την οποία θα αποδεχτούμε με την παράδοση των προϊόντων σας ή/και υλοποίηση της υπηρεσίας. Έτσι η προσφορά σας γίνεται δεκτή και η σύμβαση μας ολοκληρώνεται, όταν θα λάβει χώρα κατά περίπτωση η παράδοση των προϊόντων ή η εκτέλεση της υπηρεσίας.

2. Τιμές και διαθεσιμότητα
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%), ως αυτός εκάστοτε καθορίζεται.
Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.
Σας παραθέτουμε πληροφορίες όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που πωλούνται από εμάς στον παρόντα Ιστότοπο, συμπεριλαμβάνοντας σε κάθε προϊόν σχετική ενημερωτική σελίδα. Πέραν των όσων αναγράφονται στην συγκεκριμένη ενημερωτική σελίδα ή άλλως στον Ιστότοπό μας, δεν μπορούμε να είμαστε περισσότερο ακριβείς όσον αφορά τη διαθεσιμότητα. Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων, εκτός εάν άλλως ορίζεται στον Ιστότοπό μας, η παράδοση αυτών γίνεται ως ορίζεται στην ενημερωτική σελίδα εκάστου προϊόντος. Ουδεμία εγγύηση υφίσταται για την ώρα παράδοσης και δεν πρέπει να στηρίζεστε σε αυτήν.
Για οιαδήποτε πληροφορία όσον αφορά τη διαδικασία αγοράς του προϊόντος/υπηρεσίας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας μας στο τηλ. +30 21089 46 168 (ημέρες και ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή από 09.00π.μ. μέχρι και 21.00μ.μ., Σάββατο από 09.00π.μ. μέχρι και 18.00 μ.μ.).

3. Πληροφορίες για τα προϊόντα
Εκτός εάν άλλως δηλώνεται ρητώς, η Εταιρεία μας δεν είναι ο κατασκευαστής των πωλούμενων στον παρόντα Ιστότοπο προϊόντων. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε εμπορικά εύλογη προσπάθεια να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες των προϊόντων (ουσιώδη χαρακτηριστικά αυτών, τιμή, ποιότητα, ποσότητα και δαπάνες μεταφοράς αυτών, φόρος προστιθέμενης αξίας, εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, διάρκεια ισχύος τιμής, τρόπος πληρωμής, τρόπος παράδοσης και εκτέλεσης) είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες και χωρίς σφάλματα, εντούτοις η πραγματική συσκευασία των προϊόντων αυτών μπορεί να περιέχει περισσότερες πληροφορίες από εκείνες που παρουσιάζονται στον Ιστότοπό μας. Όλες οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον Ιστότοπό μας παρέχονται για ενημερωτικούς μόνο λόγους. Συστήνουμε να μην επαφίεσθε αποκλειστικά στις παρεχόμενες από τον Ιστότοπό μας πληροφορίες. Παρακαλώ όπως πριν τη χρήση του εκάστοτε προϊόντος, διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, προειδοποιήσεις και οδηγίες που παρέχονται με αυτό.
Όσον αφορά προϊόντα περιποίησης, φροντίδας της υγείας και υγιεινής των κατοικίδιων ζώων/ζώων συντροφιάς, παρακαλώ όπως διαβάσετε προσεκτικά τις παρεχόμενες με το προϊόν πληροφορίες ή επικοινωνήστε με τον προμηθευτή. Ο,τιδήποτε περιέχεται στον παρόντα Ιστότοπο δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει οποιαδήποτε συμβουλή κτηνιάτρου ή άλλου διπλωματούχου επαγγελματία συμβούλου για την φροντίδα της υγείας και υγιεινής αυτών. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε αμέσως με τον κτηνίατρο του κατοικίδιου ζώου/ζώου συντροφιάς στην περίπτωση κατά την οποία υποψιάζεστε ότι τούτο έχει οιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Πληροφορίες και δηλώσεις για προϊόντα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να διαγνώσουν, θεραπεύσουν ή αποτρέψουν οιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή ασθένεια του κατοικίδιου ζώου/ζώου συντροφιάς. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για ανακρίβειες ή ανακριβείς δηλώσεις αναφορικά με τα προϊόντα από προμηθευτές ή άλλα τρίτα μέρη. Τούτο δεν επηρεάζει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά σας.

4. Τρόποι πληρωμής
Η επεξεργασία των πληρωμών πραγματοποιείται με ασφάλεια από επιλεγμένο από εμάς επεξεργαστή πληρωμών [Alpha E-commerce ], σύμφωνα με την πολιτική του οποίου υφίστανται οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμών:
(α) με Ηλεκτρονική Πληρωμή με χρήση των Καρτών, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club) μέσω της υπηρεσίας Alpha E-commerce.
(β) με κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας σε μία από τις κάτωθι αναλυτικά αναφερόμενες τράπεζες και πάντα με αιτιολογία κατάθεσης το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία ή τον κωδικό της. Αφότου επιβεβαιωθεί η πληρωμή της από την Εταιρία μας θα αποσταλεί η παραγγελία σας.

Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού IBAN BIC
Alpha Bank

226002330000111

GR6601402260226002330000111

CRBAGRAA
Eurobank

0026.003131.0200956583

GR1102600310000310200956583

ERBKGRAA

(γ) με αντικαταβολή. Μπορείτε να πληρώσετε τα παραγγελθέντα προϊόντα σας στον μεταφορέα κατά την παράδοση τους. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά και μέχρι του νομίμου τεθειμένου ορίου. Κατά την παράδοση των προϊόντων σε εσάς, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε τα αντίστοιχα έγγραφά για να παραδοθούν τα προϊόντα σας και η απόδειξη αγοράς.
(δ) μέσω Paypal. Αν διαθέτετε λογαριασμό στο Paypal, εξοφλείστε την παραγγελία σας με την αυξημένη ασφάλεια και ευκολία που προσφέρει στις συναλλαγές. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα του PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.paypal.com.
Σε περίπτωση πληρωμών με πιστωτική κάρτα, επισημαίνεται ότι σχετική καταχώρηση αγοράς στο όνομα «www.bio-bites.gr» εμφανίζεται στον εκκαθαριστικό λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας. H bio-bites.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας.
Σε περίπτωση πληρωμών με κάρτα και απόρριψης αυτής από το σύστημα του επεξεργαστή πληρωμών, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οποιαδήποτε καθυστέρηση αποστολής του προϊόντος ή μη αποστολής αυτού.
Σχετική απόδειξη πληρωμής εκδίδεται στους Χρήστες για την καταβολή του αντιστοίχου τιμήματος αγοράς από την Εταιρεία μας και αποστέλλεται προς τους Χρήστες με την αποστολή της παραγγελίας σας.
Στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείται τιμολόγιο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: +30210 89 46 168, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5. Κυριότητα προϊόντων
Η Εταιρεία μας διατηρεί την κυριότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιλέγετε μέχρι την καταβολή όλου του ποσού που απαιτείται για την αγορά αυτού/ής και υπό την προϋπόθεση ότι τέτοια καταβολή έχει λάβει χώρα. Στην περίπτωση κατά την οποία πραγματοποιηθεί από μέρους μας οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων προς τους Χρήστες, υπό τους αναλυτικά κατωτέρω υπό 9 (γ) αναφερόμενους όρους, η κυριότητα του προϊόντος επανέρχεται στην Εταιρεία μας.

6. Κίνδυνος απώλειας
Ο κίνδυνος των προϊόντων μεταβιβάζεται σε εσάς από την στιγμή που τα παραλαμβάνετε.

7. Αποστολή παραγγελίας
Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται με ευθύνη της Εταιρείας μας. Προς τούτο εκδίδεται σχετικό δελτίο αποστολής από την Εταιρία μας. Επισημαίνεται ότι οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα παράδοσης έχει τεθεί, είναι μόνο ενδεικτικού χαρακτήρα. Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση η οποία δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της ή οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά αναφέρονται ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, κλπ.)
Στην περίπτωση κατά την οποία παρατηρηθεί από μέρους σας οποιαδήποτε καθυστέρηση όσον αφορά την παράδοση του προϊόντος, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. +30 210 89 46 168 για την διευθέτηση αυτής.

8. Αποδοχή των προϊόντων
Αμέσως μόλις παραλάβετε το προϊόν/τα, έχετε την υποχρέωση να το/τα ελέγξετε. Θεωρείσθε ότι έχετε αποδεχθεί το προϊόν/τα, εκτός εάν μας ενημερώσετε ότι προτίθεσθε να το/τα επιστρέψετε εντός της οριζόμενης κατωτέρω υπό 9. αναφερομένης προθεσμίας. Στην περίπτωση κατά την οποία δεν διενεργηθεί τέτοια ενέργεια επιστροφής από μέρους σας, δεν υποχρεούμεθα να δεχτούμε καμία επιστροφή προϊόντος/ων σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Δεν θίγονται τα εκ του νόμου οριζόμενα δικαιώματά σας.
Στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχετε παραλάβει το προϊόν ως το είχατε αρχικά παραγγείλει, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας μας στο τηλ. +30 210 89 46 168 (ημέρες και ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή από 09.00π.μ. μέχρι και 21.00μ.μ., Σάββατο από 09.00π.μ. μέχρι και 18.00 μ.μ.)..

9. Επιστροφές
α) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν για το οποίο προβήκατε στην αγορά αυτού αζημίως (εξαιρουμένων των εξόδων επιστροφής (courier, μεταφορική, ή άλλο μέσο) και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή αυτού, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του/ων εν λόγω προϊόντος/ων. Για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος για υπαναχώρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονική φόρμα υπαναχώρησης και να μας αποστείλετε το σχετικό αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπως επίσης και το/α προϊόν/τα στην Εταιρεία μας. Διευκρινίζεται ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του/ων προϊόντος/ων) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του courier ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση, η ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος). Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος είναι: (α) να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, (β) να μην έχει αφαιρεθεί η ετικέτα του προμηθευτή από τον οποίο προέρχεται το προϊόν, (γ) να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ετικέτες ή σημάνσεις που φέρει το προϊόν, (δ) να επιστραφεί το προϊόν στην αρίστη κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε, πλήρες και εντός της συσκευασίας του, άνευ οιουδήποτε ελαττώματος (υπό την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος). Παρακαλώ όπως λάβετε υπόψιν σας ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή προϊόντων, τα οποία ευλόγως θεωρούμε ότι έχουν χρησιμοποιηθεί.
Η Εταιρεία μας θα σας αποστείλει σχετικό επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) σχετικά με το υποβληθέν αίτημά σας.
Η Εταιρεία μας εφόσον συντρέχουν σωρευτικά οι εκ του νόμου ως άνω αναλυτικά αναφερόμενες προϋποθέσεις και αφού ελέγξει και βεβαιωθεί για την πλήρωση αυτών, θα προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων προς εσάς εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του/ων εν λόγω προϊόντος/ων χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν δηλώσετε ότι επιθυμείτε να προβείτε σε νέα αγορά προϊόντος ισόποσης αξίας οπότε θα ακολουθηθεί η ανωτέρω υπό 7. και 8. αναλυτικά οριζόμενη διαδικασία.
(β) Όλες οι καταθέσεις ποσών για την αγορά συγκεκριμένου προϊόντος ή/και υπηρεσίας, είναι οριστικές.

10. Ασφάλεια Δεδομένων και Συναλλαγών
Η Εταιρεία μας αναγνωρίζει ως μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Ο Ιστότοπός μας προστατεύει τα μέλη της από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο αποκρυπτογράφησης αυτών.
Ο επιλεγμένος από την Εταιρεία μας επεξεργαστής πληρωμών κατά την πραγματοποίηση των αγορών χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσης σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

11. Υποχρεώσεις και ευθύνη σας
Κατά την πρόσβαση ή χρήση του Ιστότοπού μας από εσάς, υποχρεούστε να συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους και τις ειδικότερες οδηγίες ή προειδοποιήσεις για την πρόσβαση ή χρήση του Ιστοτόπου μας. Θα ενεργείτε πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τα έθιμα και τα συναλλακτικά ήθη. Δεν μπορείτε να προβαίνετε σε οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση του Ιστοτόπου ή του περιεχόμενου ή των υπηρεσιών αυτού και να υποσκάπτετε την ακεραιότητα ή καλή λειτουργία του Ιστοτόπου. Εάν παραβείτε ηθελημένα ή μη οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις που τίθενται με τους παρόντες Όρους (περιλαμβανομένης της Πολιτικής Απορρήτου), θα ευθύνεστε για κάθε ζημία και απώλεια που προκληθεί από μέρους σας στο bio-bites.gr, τους συνεργάτες μας και προμηθευτές μας.
Οι Χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν μέσω ή ως αποτέλεσμα της χρήσης του Ιστοτόπου, καθώς και για τους ειδικότερους όρους και τις προϋποθέσεις πραγματοποίησης των εν λόγω συναλλαγών.
Η Εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι ο Ιστότοπος ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθενται στη διάθεσή σας, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια προγράμματα λογισμικού.
Η Εταιρεία μας δεν έχει κανένα έλεγχο και επομένως καμία ευθύνη ως προς τα δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τα πρωτόκολλα δρομολόγησης μέσω των οποίων τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται στον Ιστότοπο.

12. Ο λογαριασμός σας
Εγγυάστε ότι οι προσωπικές πληροφορίες που απαιτείται να παρέχετε όταν εγγράφεστε στον Ιστότοπό μας είναι ακριβείς, αληθινές και ισχύουν σε κάθε επίπεδο. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του Ονόματος Χρήστη και του Κωδικού Πρόσβασης σας και τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας, συμφωνείτε δε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα υπό το δικό σας Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασής σας. Παρακαλώ όπως διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου μας , ως προς την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων σας.

13. Ευθύνη
Η Εταιρεία μας και οι συνεργάτες αυτής δεν ευθύνεται για (α) ζημίες που δεν προκλήθηκαν από παράβαση μη τελεσθείσα από μέρους μας, ή (β) οιεσδήποτε επιχειρηματικές ζημίες, οι οποίες προέκυψαν από την χρήση, την αδυναμία χρήσης ή τα αποτελέσματα της χρήσης του παρόντος Ιστοτόπου ή οποιωνδήποτε συνδεδεμένων με τον παρόντα ιστοτόπων (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, εκείνων που προκύπτουν από την απώλεια κερδών, δεδομένων, χρόνου ή τη διακοπή), ή (γ) οποιαδήποτε έμμεση ή συνακόλουθη ζημία προκληθεί, που δεν είχε προβλεφθεί από αμφότερα τα μέρη, ήτοι την Εταιρεία μας και εσάς, όταν ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο αυτό και τις συσχετιζόμενες με αυτόν Υπηρεσίες του.
Η νομοθεσία ορισμένων κρατών ενδέχεται να μην επιτρέπει μερικούς ή όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους περιορισμούς. Στην περίπτωση που η συγκεκριμένη ως άνω νομοθεσία εφαρμόζεται σε εσάς, μερικοί ή όλοι οι ανωτέρω αναφερόμενοι περιορισμοί μπορεί να μην εφαρμόζονται σε εσάς και μπορεί να έχετε επιπρόσθετα δικαιώματα.
Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε καθυστέρηση ή αποτυχία της να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της υπό τους παρόντες Όρους, στην περίπτωση κατά την οποία η καθυστέρηση ή αποτυχία αυτή οφείλεται σε λόγο που εκφεύγει του εύλογου και αναμενόμενου ελέγχου της.
Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε μη αποδεκτή, υποτιμητική και εν γένει προσβλητική συμπεριφορά από μέρους σας, αφορούσα ενδεικτικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, επιφυλασσόμενης της Εταιρείας μας να αναζητήσει κάθε περαιτέρω θετική και αποθετική ζημία υποστεί εκ της ως άνω συμπεριφοράς σας σύμφωνα με τον νόμο.

14. Αποζημίωση
Συμφωνείτε να υπερασπίζεστε, αποζημιώνετε και να μην προκαλείτε οποιαδήποτε ζημία ή δαπάνη, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών εξόδων και αμοιβών δικηγόρου, που προκύπτει από αξιώσεις, ενέργειες ή απαιτήσεις τρίτων απορρέουσες εκ της χρήσεως του Ιστοτόπου μας από εσάς.
Διαμαρτυρίες -Παράπονα
Εάν επιθυμείτε να διατυπώσετε οποιαδήποτε διαμαρτυρία ή παράπονο όσον αφορά τα προϊόντα ή υπηρεσίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας μας στο τηλ. +30 210 89 46 168 (ημέρες και ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή από 09.00π.μ. μέχρι και 21.00μ.μ., Σάββατο από 09.00π.μ. μέχρι και 18.00 μ.μ.).

15. Εφαρμοστέο Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του bio-bites.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994 ως τροποποιηθείς ισχύει), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αμφότερα τα μέρη συμφωνούν για την μη-αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της πόλης των Αθηνών, το οποίο σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να εγείρετε αγωγή για την επιβολή των δικαιωμάτων προστασίας του καταναλωτή σε συνδυασμό με τους κανόνες πώλησης που ισχύουν στην Ελλάδα ή στο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο οποίο διαμένετε.

16. Γενικά

Αναγνωρίζετε πλήρως, συμφωνείτε και συνομολογείτε ότι οι παρόντες Όροι, συμπεριλαμβανομένων των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου, αποτελούν την πλήρη και αποκλειστική συμφωνία μεταξύ μας όσον αφορά τη χρήση και την συμμετοχή στη διαδικασία αγοράς στον Ιστότοπό μας, και υπερισχύουν κάθε προγενέστερης πρότασης, συμφωνίας ή άλλης επικοινωνίας. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική διακριτική μας ευχέρεια, να τροποποιήσουμε τους Παρόντες Όρους οποτεδήποτε, αναρτώντας τις αλλαγές στον Ιστότοπό μας. Οποιαδήποτε αλλαγή παράγει έννομα αποτελέσματα από την στιγμή της ανάρτησής της στον Ιστότοπό μας. Η συνεχής χρήση από μέρους σας του Ιστοτόπου μας αποτελεί την συμφωνία σας με τους παρόντες Όρους. Μπορούμε να τερματίσουμε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που σας παρέχονται από τους παρόντες Όρους, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, και υποχρεούστε να συμμορφώνεστε με οποιονδήποτε τέτοιο τερματισμό, παύοντας να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο. Οτιδήποτε περιέχεται στους παρόντες Όρους δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι θεμελιώνεται οιουδήποτε είδους συνεργασία ή κοινοπραξία μεταξύ μας. Τα δικαιώματα και μέσα που παρέχονται με τους παρόντες Όρους λειτουργούν σωρευτικά και δεν αποκλείουν οποιαδήποτε δικαιώματα ή μέσα παρέχονται εκ του νόμου.

17. Παραίτηση
Αν παραβιάσετε οποιονδήποτε από τους παρόντος Όρους και δεν προβούμε σε οιαδήποτε ενέργεια, η Εταιρεία μας εξακολουθεί να διατηρεί το δικαίωμα να κάνει χρήση των δικαιωμάτων της και παντός νόμιμου μέσου σε οιαδήποτε άλλη περίπτωση παράβασης των παρόντων Όρων πώλησης.

18. Ανήλικοι
Προκειμένου να προβείτε νόμιμα στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από τον Ιστότοπό μας και να συμβληθείτε νόμιμα με την Εταιρεία μας, σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, πρέπει να είστε δεκαοκτώ (18) ετών και άνω. Στην περίπτωση κατά την οποία είστε κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, παρακαλούμε όπως χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του παρόντος Ιστοτόπου αποκλειστικά και μόνο υπό την καθοδήγηση ενός γονέα ή εν γένει κηδεμόνα. Αν παρά ταύτα ανήλικοι αυτοβούλως και χωρίς την καθοδήγηση γονέα ή εν γένει κηδεμόνα επισκεφτούν τον παρόντα Ιστότοπο ή κάνουν χρήση υπηρεσιών που είναι δυνατόν να θεωρηθούν ακατάλληλες για αυτούς, η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει.

19. Τροποποίηση των όρων του παρόντος – Δυνατότητα διαχωρισμού
Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης οιαδήποτε στιγμή. Θα υπόκεισθε στους όρους πώλησης, που είναι σε ισχύ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που προβαίνετε σε παραγγελία του δώρου, εκτός εάν οιαδήποτε τροποποίηση στους όρους αυτούς απαιτείται να λάβει χώρα εκ του νόμου ή δημόσια αρχή (στην περίπτωση αυτή η εν λόγω τροποποίηση μπορεί να εφαρμόζεται σε παραγγελίες που έχουν γίνει προηγουμένως από εσάς). Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Εάν οποιαδήποτε διάταξη εκ των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι άκυρη, ανίσχυρη ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
20. Στοιχεία επικοινωνίας
Ο Ιστότοπος αυτός ανήκει και διαχειρίζεται από την Εταιρεία μας, ήτοι:
Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «Βio-Bites Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία»
Έδρα: Δήμος Γλυφάδας Αττικής , επί της οδού Πλατεία Β. Κατράκη 2
Αρ. ΕΒΕΑ: 140710801000
Α.Φ.Μ.: 800781115
Τηλ: +30 210 89 46 168
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΒΙΩ-bites
Κατράκη 2,
Γλυφάδα, Ελλάδα 16675

ΓΕΜΗ 140710801000

+302108946168
info@biobites.gr

Χάρτης

Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10πμ - 5μμ
Σαβ: 10πμ - 5μμ

NEWSLETTER

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.